E-learning and Digital Cultures > Coursera

Wat betekent het om les te geven in de “Digital Age”?  Hoe staan we tegenover E-learning?  Hoe en welke technologie gebruiken we? Hoe is leren en “digitale geletterdheid ” vorm gegeven in de populaire, digitale (cyber) cultuur?  En wat kunnen we opmaken uit “The Matrix” ( 1999,  Larry and Andy Wachowski) ?

Dat zijn vragen die aan de orde komen in de Coursera-cursus  E-learning and Digital Cultures die 28 jan. van start gaat. Organisatie is in handen van  de University of Edinburgh , duur van de cursus is 5 weken, studielast ongeveer 3 tot 5 uur in de week én er is een heus certificaat mee te verdienen! 🙂 Verder is het natuurlijk ook gewoon leuk om aan een Mooc mee te doen. Ik heb me in ieder geval ingeschreven,  samen met nog een heleboel anderen….

Advertenties

Over ilonkahebels

I teach communication skills and journalism at a University of applied sciences in the northern part of The Netherlands. I am doing research in the field of collaborative learning in web-based environments and am interested in technology in education; how can we apply it trying to enhance learning? This is part of my Master study Educational Theory I hope to finish by fall 2013.
Dit bericht werd geplaatst in miscellaneous. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s